Referencer og udtalelser

Her finder du et udpluk af referencer og udtalelser om Peters kurser og foredrag

“En fantastisk evne til at formidle komplekse sammenhænge, så vi alle kan være med”
”Peter Thybo er en af de mest indsigtsfulde fagpersoner i det danske sund­hedslandskab. Han besidder en meget stor teoretisk indsigt, som er samlet i Det Dobbelte KRAM, og han har fødderne dybt plantet i praksis gennem mange års erfaring i faglige miljøer, som er tæt på borgerne, en dyb respekt for mennesker og fællesskaber og en fantastisk evne til at formidle komplekse sammenhænge, så vi alle kan være med”.
Poul Lundgaard Bak, Overlæge, Komiteen for Sundhedsoplysning
Fra forordet til bogen Det Dobbelte KRAM (Hans Reitzels Forlag
)
“Fantastisk inspirerende og behagelig formidler”
“Foredraget ”Det Dobbelte KRAM” med Peter Thybo kan varmt anbefales! Foredraget blev afviklet online pga. corona, men vi følte på ingen måde, at det forringede kvaliteten af foredraget eller kontakten med Peter Thybo undervejs. Succesen kan tillægges to ting; 1) Peter Thybos grundige forberedelse af indholdet målrettet vores behov og test af Microsoft Teams, 2) men mest af alt fordi Peter Thybo er en fantastisk inspirerende og behagelig formidler, som er virkelig god til at få budskaberne frem via sine illustrationer og talegaver. Indholdet ramte plet i forhold til det vi søgte – et arbejdsgrundlag for mental sundhed, helbred og trivsel på tværs af fagområder. Vi glæder os til at arbejde videre med indholdet”
Heidi Mattle, Projektkoordinator Sundhedscenter Haderslev
“Stort talent og et gennemarbejdet materiale”
“Falck Healthcare startede deres interne kursusrække med Peter Thybo som den første oplægsholder om Det Dobbelte KRAM og det bio-psyko-sociale sundhedssyn. Vi var lidt spændte på deltagelse fra vores kolleger, dels fordi det var virtuelt, men også fordi det foregik i arbejdstiden. Vores bekymringer viste sig at være helt grundløse. Peter tryllebandt godt 100 personer i 90 minutter og vi er siden blevet væltet af henvendelser både på det materiale der blev anvendt, men også efterspørgsel på link til oplægget, så det kan ses og genses. Mine varmeste anbefalinger til Peter Thybo, det kræver et stort talent og et gennemarbejdet materiale at holde så mange menneskers koncentration på distancen”.
Laura Höger, Falck Academy / Falck Healthcare
“Kvalitet helt i top!
“Som led i kompetenceudvikling for sundhedsfagligt personale på tværs af sektorer mellem Almen praksis, Bornholms Hospital og Bornholms Regionskommune leverede Peter Thybo foredraget ‘Det Dobbelte KRAM’ som forløb over alle forventninger! Fokus var ”Hvordan fremmer vi MENTAL SUNDHED, HELBRED OG TRIVSEL i et hverdagsliv med en kronisk sygdom?” Foredraget skulle oprindeligt være afholdt fysisk, men blev omlagt til en virtuel løsning via Teams grundet COVID-19 pandemien. Budskabet blev leveret top professionelt og inspirerende både hvad angår materiale og formidling. Med godt 70 deltagere ramte budskabet bredt og efterfølgende evalueringer har vist at den virtuelle løsning bestemt var anvendeligt og at foredraget var yderst relevant. Vi kan varmt anbefale Peter Thybo og hans budskab omkring ‘Det Dobbelte KRAM’, som giver anledning til mange refleksioner og drøftelser faggrupper imellem, ikke mindst hvordan det implementeres i klinisk praksis”.
Anita Kjer Madsen og Christina Nielsen, Konsulenter for kronisk sygdom,
Tværgående Sundhedsteam, Bornholms Regionskommune
“FANTASTISKE dage”
“Peter er en eminent underviser/foredragsholder, der formår at formidle et svært stof på en yderst humoristisk måde, som alle kan forstå. Det var to FANTASTISKE dage, hvor vi blev beriget med en indsigt, der giver en langt bredere udsigt. Med andre ord, da sørgede Peter for, at seminariets indhold blev håndterbart og begribeligt på en meningsfuld måde, der førte til en god oplevelse af sammenhængen, som varmt kan anbefales. Alle som én svæver på en sky af begejstring”.
Sommer Nordbjærg, Bofællesskabet Sønderhaven, Ballerup Kommune
“God disponering, god formidlingsevne, rigtig god humor”
Fagligt højt niveau. God disponering og rigtig gode slides God formidlingsevne – ikke kedeligt på trods af mange timer. Rigtig god humor og sjove bemærkninger gjorde dagen interessant. Stor hilsen til Peter”
Bente Juul, Hjerneskaderådgivningen Fyn
“Topprofessionel”
”Peter ringede i god tid og spurgte ind til hvem deltagerne var og hvilke forventninger vi havde. Han tilrettelagde sit foredrag derudfra. Peter er topprofessionel og tog salen med storm. Han forstyrrede nogle vanetænkere den dag – og det har allerede begyndende effekt i praksis”
Charlotte Jensen, Læringscenter Brejning
”Virkelig god til at give respons på indlæg fra deltagerne”
”Peter Thybo var en meget veloplagt oplægsholder fra start til slut. God formidling af fagligt stof krydret med noget humor. Han var virkelig god til at give respons på indlæg fra deltagerne, også når det faldt lidt uden for dagens emne, og han fandt altid tilbage til sporet og oplægget forblev vel tilpasset til tidsrammen”
Lotte Kirk Hansen, Faglig sekretær, Socialpædagogerne Kreds Lillebælt
”Indholdsrig, indsigtsfuld og fængende faciliteret…”
”En meget indholdsrig, indsigtsfuld og fængende faciliteret eftermiddag om neuropædagogik afholdt af Peter Thybo med fokus på ’pædagogik på hjernens præmisser’ i teori og praksis. Jeg er vild med det – og glæder mig allerede til næste oplæg”
Nicoline Håkansson, Afdelingsleder, Kompetencecenter Smørum, Balsmoseskolen
”En fantastisk lærerig dag”
”En fantastisk lærerig dag til undervisning i neuropædagogik med Peter Thybo. Det eneste der manglede var en uge mere til alt den spændende undervisning. Jeg kan varmt anbefale at man giver sig tid til at læse Peters bog ’Neuropædagogik – Hjerne, liv og læring’”
Marianne S. Christensen, Ergoterapeut hos Sengeafsnit 5, Hammel Neurorehabiliteringscenter
”En super spændende undervisningsdag”
”Jeg var i tirsdags til en super spændende undervisningsdag med Peter Thybo, der introducerede mig til Det Dobbelte KRAM. En dag fyldt med god læring og en mand der tydeligt brænder for emnet og den mentale sundhed generelt – hvilket blot gjorde dagen endnu mere spændende”
Mie Irene Hansen, Socialrådgiver hos Ringkjøbing-Skjern Kommune
”En skarp og energisk foredragsholder, der kan formidle kompliceret stof enkelt og ofte med overraskende pointer”
”Peter Thybo er en internationalt anerkendt specialist i sundhedsfremme og forebyggelse og en blændende foredragsholder, også i internationale sammenhænge. Peter Thybo er en skarp og energisk foredragsholder, der kan formidle kompliceret stof enkelt og ofte med overraskende pointer”
Athenas, foredragsvirksomhed
”Forståelse og indblik i vores beboergruppe”
Vi har generelt været glade for Peters foredrag om neuropædagogik til vores seminar. Peter var god til at videreformidle det svære og komplicerede faglige stof, så vi alle efterfølgende følte, at vi var kommet meget tættere på en forståelse af det overordnede emne – som også var hensigten med foredraget. Peter var rar og imødekommende, og samtidig udviste forståelse og indblik i vores beboergruppe, hvortil der var nogle relevante koblinger mellem foredragets indhold og vores borgergruppe.
Jacob Lønberg Hansen, E-huset, Botilbud for borgere med alkoholafhængighed, Københavns Kommune
”Hej Peter – Skidefedt foredrag!”
Et møde på gangen med to drenge fra 7. klasse på Præstelundskolen, Brande, efter et foredrag om sundhed

“Et fantastisk talkshow”
Danske Fysioterapeuter

”De studerende udtrykker stor begejstring for din undervisning i neuropædagogik: Superkompetent, interessant, relevant, og ‘ham skal du helt sikkert bruge som gæstelærer fremover’”.
Lektor i pædagogik, Via University College, Pædagoguddannelsen, Peter Sabroe

”Undervisningens indhold var godt og relevant sat sammen. Gennemgangen af hjernes opbygning og funktion var fantastisk og krydret med sjove eksempler som gjorde det forståeligt. Stor, stor faglig viden, som formidles flot”.
Evalueringsskema, Personaleudviklingscentret, Ribe

“Kurset overgikk mine forventninger. Faglig tyngde servert på en elegant, interessant og underholdende måte”.
Evalueringsskema, Made for Movement, Oslo

“Peter Thybo var en utrolig engasjerende forelser. Kjempebra med så mange eksempler og bilder. Hjernegjennomgangen er uten tvil den morsomste forelesning om hjernen jeg har vært med på, samtidig som presentasjonsmåten gjorde det lett å hænge med, og forhåpentligvis huske indholdet”.
Evalueringsskema, Made for Movement, Bergen

“Fantastisk god foredragsholder, som kan gjøre temaet så mye enklere og morsommere å følge med på! Satt som et tent lys hele dagen”.
Evalueringsskema, Made for Movement, Trondheim

“Fantastisk spændende forelæser. Jeg var 100-120 % fokusert hele tiden!!”.
Evalueringsskema, Made for Movement, Bodø

“Fantastisk inspirerende, underholdende og så mye glede og kjærlighet til faget er sjelden vare å få. Dette smitter over til oss i salen”.
Evalueringsskema, Made for Movement, Bergen

“Ekseptionelt bra!”.
Evalueringsskema, Made for Movement, Porsgrund

“Foreleseren var knall-god. Inspirerenda og knytte teori til praksis”.
Evalueringsskema, Made for Movement, Kristiansand

“Jeg synes, at du er en uhyre dygtig formidler. Du skaber meget tydeligt forbindelse mellem det vanskeligt tilgængelige stof og de levende eksempler og erfaringer. Og du gør det med humor og liv. Det var en stor fornøjelse at overvære – tak for det”.
Evaluering fra FOF’s årstemadag for bevægelseslærere

”Det var et blændende foredrag. For engang skyld en underviser, der underviste efter egne principper om forskellige læringsformer”.
Evaluering af kurset ”Sundhedsfremme i et børneperspektiv”, Ikast-Brande Kommune

“Jeg har nu haft den fornøjelse at opleve dig ved Landskonferencen i Middelfart. Oplægget du holdte, og den røde tråd du formåede at holde gennem hele din taletid, var fantastisk – det er der andre jeg ønsker vil opleve”.
Leder, Ringsted Kommune

”Hele dagen var utrolig god! God og spændende måde at undervise på. Godt med konkrete eksempler Meget inspirerende. Fed humor”.
Evaluering, Neuropædagogikkursus, Videnscenter RM, Roskilde

“Rigtig mange tak for din store indsats – du havde virkelig en gennemslagskraft både på det faglige og på det humoristiske område, der fik selv de bagerste rækker til at vågne! Det var virkelig til stor fornøjelse. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger for dit oplæg, fra kolleger fra alle de forskellige afdelinger”.
Leder fra Holstebro Kommune

”Peter Thybo er en af Danmarks fremmeste og mest erfarne eksperter inden for sundhed & kultur”.
Isabella Meyer i sin velkomsttale til Danmarks Biblioteksforenings Kulturkonference

”Supergod underviser”! Går hjem med nogle meget brugbare notater til videre inspiration”.
Evalueringsskema, Gigtforeningen

“Peter er kanongod og kan varmt anbefales til andre…”.
Kursusdeltager fra Lemvig Kommune

”Vi har tidligere haft stor glæde af Peter Thybo, da han i foråret 2020 gjorde LOS-medlemmer klogere på det neuropædagogiske område, som I roste ham meget for. Så tag godt imod denne temadag om Det Dobbelte Kram”.
LOS – Landsorganisationen for Sociale tilbud

”Peter er en meget dygtig foredragsholder, så stor ros til ham”.
Lone Jespersen, Udviklingsafsnittet for børn og unge i Aalborg Kommune